dijous, 23 de setembre del 2010

Acte de Presentació a Castelldefels



Avui a les 20 hores al Casal de Cultura, de Castelldefels, s'ha produït la presentació oficial de Solidaritat Catalana per la Independència.

En primer lloc, Ramon Colom de la coordinadora del poble ha fet una introducció a l'acte i ha fet una explicació de la seva trajectòria envers la Independència, des dels temps de la mort del dictador Franco fins a l'actualitat. Experiència pròpia explicada amb total sinceritat.


Després el Jordi Anguera, Economista i Auditor, ha fet una explicació molt gràfica i documentada dels perjudicis que li produeix a tots els catalans no tenir Estat Propi, i pertanyer a Espanya. S'han utilitzat moltes dades proporcionades per el Cercle Català de Negocis.

Ha contestat afirmativament 2 preguntes, li interessa a Catalunya un Estat Propi ?, Volen els catalans un Estat Propi ?.

En definitiva una explicació molt brillant que ha tingut tota l'atenció dels assistents. Finalment s'han produït torn de preguntes per part dels assistents, que han estat molt ben contestades pel Jordi.

Agrair l'assistència del Jordi, que tenia compromisos familiars, i ens ha dedicat part del seu temps, i també a l'Ajuntament la cessió de la Sala de manera gratuïta.

I per suposat a tots els assistents. Cal anar, poc a poc, sumant persones convençudes a aquest projecte, i segur que avui en fet un pas endavant cap a la INDEPENDÈNCIA de CATALUNYA


.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Realment ha quedat clar pels assistents a la trobada que avui Espanya es un molt mal negoci per a tots el que viuen a Catalunya

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a tots per la feina que esteu fent a Castelldefels. Per mi ha estat un plaer poder participar en aquest acte de Solidaritat per exposar les avantatges d'un Estat propi per a Catalunya.

Rafa ha dit...

Com ja he escrit al facebook, ara el carro ja té rodes....A CAMINAR !